header

startsida priser bloggen fotografen  

personligt statement
katt Camilla gustafs

VEM JAG ÄR

Jag är Camilla Dahlin och bor på en gård ute på landet i vackra Gustafs i Dalarna. Här bor också min son Wilmer, min sambo Erik och våra tre fluffiga katter Snoopen, Deeley och Bodis och det är mycket bus på den här gården.

Älskar inredning, innebandy och att sträcktitta på tv-serier, har ett stort estetiskt driv i allt jag gör och en nördig sida som jag underhåller med min son. Då är det Marvel och Star Wars som gäller...!

Jag har fotograferat bröllop och porträtt sedan 2004 och jag älskar det fortfarande lika starkt.Jag är helt enkelt en tvättäkta kärleksjunkie som får energi genom att skapa de vackraste bilder jag kan från en av de största dagarna i ert liv.

En av de absolut största behållningarna med mitt jobb är när jag lämnar de färdiga bilderna till brudparen och märker hur glada de blir, hur fina de känner sig på bilderna och förvåningen över att alla ögonblick jag lyckats fånga och som de får ha kvar resten av livet. Det ger en magisk känsla som känns i själen att kunna göra en sådan sak för andra människor.

ATT BLI FOTOGRAFERAD AV MIG

Det är ni som är stjärnorna på er bröllopsdag och det är min uppgift att fånga er kärlek på mitt speciella sätt.

Min inställning till det hela är att ni ska våga lita på mig och att jag har full koll så att ni kan njuta av bröllopsdagen fullt ut, och veta att ni kommer få riktigt fina bilder som hjälper er minnas den.

Jag har fotograferat hundratals brudpar under många olika förhållanden och vet vad som ska hända, hur jag ska lösa det och hur jag ska ta vackra bilder oavsett och mina bilder har i många år publicerats i Sveriges största bröllopstidning Allt om bröllop.

Jag både lyssnar, stöttar, instruerar, styr och smyger i bakgrunden under dagen, beroende på vad som händer. Framför allt är jag trygg och proffsig och väldigt lättsam och en person man gärna vill ha med sig på sin bröllopsdag. Det ska vara kul att bli fotograferad av mig och man ska bli glad när man ser sina bilder efteråt och känna sig jättevacker.

 

MIN FOTOSTIL - vackert, tidlöst, levande

Min starka estetiska drivkraft gör att jag naturligt alltid dras till det vackra i människor, i detaljer, i miljöer, i bilder. Jag vill skapa en tidlös känsla och letar gärna efter sådana miljöer när jag själv kan styra under en bröllopsdag.

Mina brudpar tittat sällan in i kameran på porträtten, de fokuserar på varandra.

Det är för jag älskar att plocka fram det avslappnade och fria i varje människa och att lyfta fram kärleken. I ögonens ljus, i leendet när man tänker på kärlek, i rörelserna när man rör vid någon man älskar. Det gör människor vackra och bilderna levande och med ett skimmer som från en annan värld. Kärleksbilder.

 

 

 


footer