header

startsida priser bloggen fotografen  

statement
vårbröllop tällberg brudbukett vårbröllop falun

MINA PAKET

Heldag 12 timmar 32 000kr
minst 600 högupplösta redigerade bilder på USB. Allt ni behöver från er bröllopsdag.
Förberedelser, porträttbilder, vigselceremoni, mingel, middag, dans – ni bestämmer själva när jag startar och jag finns med och fångar allt som händer i tolv timmar från dess.
I heldagspriset ingår en superfin designad fotobok 28×28 cm med de bästa bilderna.

Heldag 10 timmar 28 000kr
minst 500 högupplösta redigerade bilder på USB. Allt ni behöver från er bröllopsdag.
Förberedelser, porträttbilder, vigselceremoni, mingel, middag, dans – ni bestämmer själva när jag startar och jag finns med och fångar allt som händer i tio timmar från dess.
I heldagspriset ingår en superfin designad fotobok 28×28 cm med de bästa bilderna.

Heldag 8 timmar 24 000kr
minst 400 högupplösta redigerade bilder på USB. 8 timmar fototid fördelat på sista delen av förberedelserna, porträttbilder, vigselceremoni, mingel, första delen från middagen. I heldagspriset ingår en superfin designad fotobok 28×28 cm med de bästa bilderna.

 

Halvdag Plus 20 000kr (6 timmar)
300 högupplösta redigerade bilder på USB. Porträttbilder och vigsel med kyrkbacksmingel samt sista delen av förberedelserna ELLER en första timmen av middagen.

Halvdag 16 000kr (max 4 timmar)
200 högupplösta redigerade bilder på USB. Vigselceremonin med efterföljande mingel på kyrkbacken, samt porträtt tagna i lämplig utomhusmiljö, före eller efter vigseln. max 4 timmar.

Porträttpaket 10 000kr (1,5 timme)
100 högupplösta redigerade bilder på USB. Porträttbilder tagna i lämplig utomhusmiljö. 1,5 timme. Ett jättebra alternativ för er som vill investera i riktigt fina porträttbilder från er bröllopsdag men inte känner behovet att ha en fotograf med hela dagen.

Helgpaket 41 000kr
Ska ni fira i flera dagar är detta perfekt för er. 12 timmarspaketet på er bröllopsdag, och fyra timmar kvällen innan, eller förmiddagen efter bröllopet. Här har ni chansen att få en komplett dokumentation av er bröllopshelg.

BRA ATT VETA

Jag fotograferar mestadels i regionen Dalarna, Hälsingland och Gästrikland, men tar självklart uppdrag i andra delar av Sverige och världen.

Givetvis är jag öppen för alternativa lösningar som passar just er och priserna inkluderar resekostnader inom Sverige.

Bilderna är leveransklara ungefär 8-10 veckor beroende på arbetsbelastning.
Med högupplösta filer avses redigerade jpg-filer och i storleken 20x30cm/300dpi.

Jag är godkänd för F-skatt och priserna är inkl moms

 


footer